zondag 17 februari 2013

Toen waren we al met ... 2

Een tijdje geleden had ik het al eens over het starten van een naaiclubke.  Mijn enthousiasme sloeg vlot over op nog 4 andere naaisters.  Allright!!  
Een datum en uur werden afgesproken.  Eéntje kon er niet, maar wilde graag naar de volgende afspraken komen.  Toen waren we nog met 4.  (3 medenaaisters en mezelf.) 
De hele week keek ik er al naar uit.  In de loop van de namiddag kreeg ik een berichtje: ééntje was ziek geworden (die verdomde griep!).  Toen waren we nog met 3. 
De eerste medenaaister belde aan.  We gingen alvast feestelijk van start.  Zo'n clubke moet toch officieel geopend worden niet waar.  


En toen nog een berichtje: een onverwachte drink op het werk van de husband.  Toen waren we nog met 2.  
Van een valse start gesproken!  Ik hoop maar dat ik dit niet persoonlijk moet opvatten! ;-s
Volgende keer hopelijk beter.  Maar, als het bij jullie kriebelt om aan te sluiten bij het 'populairste naaiclubke in spe', laat gerust iets weten. Kwestie van ooit toch eens met meer dan 2 rond de naaitafel te zitten! ;-)

Nu, er werd wel genaaid.  Een afgebroken naald strooide even roet in het eten.  De afwerking was dus voor de dag nadien.  Weldra volgt een fotoshoot met een hopelijk meewerkend model.4 opmerkingen:

 1. En zij die er niet waren, hadden onglijk !!! Tot de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, spijtig dat de opkomst wat tegenviel. Ik zou mij ook wel willen aansluiten bij een naaigroepje maar dan liefst in Roeselare. Veel succes nog, volgende keer zullen jullie vast met meer zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nummer drie voelt zich nog steeds ambetant en de schuldige echtgenoot gelukkig ook!
  volgende keer breng ik apero mee om het goed te maken. En ik zal maar maken dat ik een naaimachine heb ook tegen dan, anders val ik beetje uit te toon... haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nie ambetant voelen Muriel! De bedoeling is dat het plezant blijft, geen verplichting! Er komen nog keren.

   Verwijderen