donderdag 18 april 2013

Blogleek

Vraag me niet waarom, vraag me niet hoe.  Ik vond het van mezelf al een hele prestatie dat ik een blog gepubliceerd kreeg en andere blogs kan volgen.
Maar ik zie op verschillende blogs berichten voorbijkomen over een overstap naar Bloglovin.  Blijkbaar is het nodig om via Bloglovin in de toekomst verder te volgen.
 

 
Alsnog een prettige avond!
 
 

5 opmerkingen:

 1. En de link werkt! Ik volg je nu via bloglovin'...
  Groetjes Sofie 'Fie bakt, haakt en naait!'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pfff! Daar kan ne mens toch op zweten! Blij dat het gelukt is! En joepi, al een eerste volger via bloglovin! Welkom Sofie!

   Verwijderen
 2. Ohh man ik snap er ook niks van! Ik heb teen en tander gedaan en heb nu een andere layout enzo, maar ik weet niet of anderen mij nu zo kunnen volgen...hoe heb jij die link gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hoe? ... Ik geloof dat ik zowat alles heb aangeklikt, maar wat er nu precies voor gezorgd heeft dat het lukte! Blogleek, weet je wel...
   In ieder geval eerst aanmelden op Bloglovin. Dan bij je blog naar 'ontwerp' gaan, doorklikken naar 'indeling', een nieuwe gadget toevoegen, HTML/Javascript aanklikken en dan weet ik het niet meer zo goed. "Mina Dotter" schreef nog: "Je moet op je blog wel eerst een html code installeren. In je bloglovin' profiel kijken bij 'mijn blog'."
   Hopelijk help ik je wat op weg nu?

   Verwijderen